Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

ODS + vítači hrozné. Niedermayer vrchní vítač Top hlasoval dokonce pro udělení pokuty ČR k vůli kvótám. Základně ODS se to určitě vadí, ale mlčí, aby je politbyro fialovců nevyhodilo z kandidátky.

0 0
možnosti
LC

Jsem zvědav jak dlouho bude trvat, než spolustraníci pana Fialu proberou ze snění a vysvětlí mu, že jde o počet mandátů a tedy i o peníze do vlastních kapes a do stranické kasy. A o peníze jde vždy až v první řadě.

2 0
možnosti
Foto

Ono ještě není vůbec jisté, jak to s novým volebním zákonem nakonec dopadne. Pokud by šly všechny strany z předvolebních koalic nakonec samostatně, může se stát, že se někdo z trojice TOP09, KDU-ČSL a STAN do poslanecké sněmovny vůbec nedostane. A to by pak vlastně poškodilo všechny z dnešních koalic.

0 0
možnosti
ZJ

Po nástupu pana Fialy, zvaného Uspávač hadů, největšího pravičáka z lůna levičácké MU, je pro mnoho lidí ODS nevolitelná. A KDU-ČSL? Ti kráčí v linii, nastoupené Josefem Luxem, zvaným Had na tři.

A když k tomu přidáte probruselské nadšence TOP 01,02-09, je vymalováno.

Topka se bojí 5%, jak Rychetský biřmování. Lidovci se dívají na předpověď počasí, odkud bude foukat vítr a ODS čeká, jak se dohodne Novotný s Putinem.

7 0
možnosti

Kromě toho, že je Váš příspěvek vtipný, ale i pravdivý, jste mi poodhalil, proč mi je nesympatický Fiala, ale i lidovci. Mám totiž fóbii na hady:-))

1 0
možnosti
SB

Já bych viděl jako logické z hlediska voleb:

1) Rozpadne se trojka ODS, topkaři a lidovci

2) Rozpadne se dvojka Piráti a stánkaři

3) Jak ODS, tak i Piráti půjdou do voleb samostatně

4) Tři strany, které by při samostatném kandidování neměly jistotu (lidovci, topkaři a stánkaři) vytvoří novou trojku, která se se ziskem kolem jedenácti procent dovnitř zcela určitě dostane.

Jediné, co bych na tom viděl jako možný zádrhel, jsou nějaké osobní rozpory mezi členstvem těchto stran.

A jen mimochodem dodávám, že já zcela určitě nebudu volit ani jednu z těch pěti stran, o nichž se v tomto diskusním příspěvku zmiňuji. Vyjadřuji však svůj názor na logiku z jejich možného pohledu.

6 0
možnosti
PD

no, oni ani lidovci se svými 7% by neměli nic jistého

1 0
možnosti
MS

No, oni se již tradičně přitulí na stranu pro ně výhodnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik