Diskuse

Ještě k trenýrkám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úctu si ale nelze vynutit, nemůžete ji ohýbat. Je těžké držet lidi na uzdě, když se prezident chová tak, že někteří z nás když ho vidí ve zprávách raději vypnou TV, aby neměli zkaženou náladu... Podobné kroky se mě nelíbí, umění to jistě není, ale je to právo na vyjádření vlastního názoru vlastní cestou. Nešlo jen o samotné trenky, ale i vzkaz těchto lidí prostřednictvím webových stránek a facebooku. Co se týče vašeho OÚ. Co to vyřešit třeba hlášením v místním rozhlase, formou oznámení události a vyzvání dotyčného, aby si přišel případné "problémy" vyříkat osobně? On by zcela jistě nepřišel, ale občané by to dle mého názoru kvitovali pozitivně.:-)

0 0
možnosti

Velmi rozumně napsané, karma. R^

1 0
možnosti

Jen pro upřesnění. Zeman nebyl zvolen většinou občanů s právem volit. Byl zvolen většinou občanů s právem volit, kteří se voleb zúčastnili.

1 0
možnosti

Dobrý den, děkuji za upřesnění, je to tak :-)

0 0
možnosti

To je typický příklad čecháčství. Ne z očí do očí býti protivníkovi, ale v závětří jemu zle provésti.

0 0
možnosti

Rozumný názor, ostatně soudím, že Moraváci jsou rozumnější než Češi.R^

4 0
možnosti

A myslím že i Slováci.

0 0
možnosti

Pane, vy voláte po úctě k věcem, jakou je např. vlajka, na rozdíl od Ztohoven, které volají po úctě k hodnotám,  po kterých prezident svými rudými činy šlape

0 10
možnosti

Vy jste takový ten typický příklad málo informované občanky, která hází termíny a ve své podstatě ví úplně všechno. Takový ten hospodský průměr, který do všeho kecá jsa býti povolán k tomu. Ještě se směju jak šermujete slovy "úcta k hodnotám" a "rudými činy šlape". Napadá mne bonmot Dr Strossmayera.

1 0
možnosti