Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pokud je popis urovne sluzeb pravda, se samopalem by tam meli behat spis turiste ;-D

0 0
možnosti

Já byla v Tunisu na pevnině - v Monastiru, kousek od Sousse a 2x na Djerbě. Až na pár maličkostí mám jen pozitivní pocity. Člověk, který tam letí NEMŮŽE očekávat služby, jako ve 4 nebo 5* hotelu v Evropě. Přesto hotel v Monastiru vypadal mnohem lépe, než kdejaký v Evropě. Služby jsou jaké jsou, lidé také. Kdo tam jede a nic o tom neví, diví se a čumí. Většina lidí je tam slušná a tohle všechno, co se tam děje, ubližuje nejvíc právě jim. Těšili se na demokracii a lepší časy....a mají tohle.... nezávidím jim. Přála bych jim, aby jim bylo líp a aby se měli líp. Ale přesto musím říct, že bych je tu nechtěla. Jsou prostě jiní, jsou jinde.

1 0
možnosti

mám stejné zkušenosti a proto se mi to moc nepozdává hlavně v době, kdy potřebují natáhnout zpět turisty..

0 0
možnosti
Foto

V Tunisku jsme byl dvakrát. Před 17 lety v Sousse a před 7 v Tabarce. Jak vidím, nic se tam nezměnilo, snad možná k horšímu...

0 0
možnosti

i já tam byl,před 15 lety,někdo tam možná měl štěstí a byl spokojený, ale já bych tam už nejel ani zadarmo ,mám podobné zkušenosti jako vy.

0 0
možnosti
Foto

Ty palce nahoru jsou myšleny na příspěvek pana Konráda pode mnou.

0 0
možnosti

Tak nevím pane starosto, jestli váš článek je fakt, nebo smyšlenka... Protože se mě nechce věřit, že by jste právě vy (zřejmě s celou svojí rodinou) navštívil v této době Tunisko... Soudě podle toho jak a o čem jste zde psal, vás mám za rozumného člověka. Taky bych vás nikdy netipoval na tento typ "turistiky", tedy zařízení "all-in" s podobným typem cestovní kanceláře. Takže - pokud je článek dle skutečnosti a nikoliv v nadsázce, dost nemile jste překvapil... a myslím, že už k tomu vlastně není dál co dodat...

4 0
možnosti

Dobrý den pane Konráde, děkuji za Váš názor, kterému rozumím. Celý článek je pravda. Také já se divím sám sobě, proč jsem právě letos vyslyšel několikaletému velkému přání manželky a navštívil s celou rodinou tuto destinaci :-) takto to prostě někdy v životě chodí. Ale znáte to : co Vás nezabije, to Vás posílí. Mějte hezký večer :-).

3 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik