Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

I když asi budete mít pěknou karmu, tak opakujete jen staré známé věci a nic to nepomůže (možná si ulevíte). Jen pár poznámek:

- cesta pana Sobotky ke slávě není jistě normální, ale doba po r.1989, kdy se do 

  centra dostali i různí Bendové, Nečasové, kteří Vám nevadí, prostě taková byla

- Sobotka je premiérem demokraticky zvoleným a ptejte se jak je to možné. Sám se tam

  nezvolil. Jak třeba hodnotíte svazáka Nečase nebo krajana Haška, který je také

  typickým aparátčíkem a navíc obyčejným zrádcem - za Sobotkovo období ministrování rostly enormě mzdy státní, veřejné i důchody. Alespoň něco pro obyčejného člověka  - v jednom máte pravdu. Sobotka není státník, není špičkový ani ekonom, či sociolog, ani rétor, spíše úředník a kolovrátek. Ale asi není sv.ně, říkal to i Rath, což je v politice normální. Způsob jakým zametl s Haškovci mi byl ale docela sympatický.

3 2
možnosti
AM

Ještě bych snad doplnil, že značná část toho dluhu vznikla v důsledku nutnosti sanovat spoušť, kterou po sobě zanechaly Klausovy vlády, kdy se peníze půjčovaly i na vývoz písku na Saharu.

4 8
možnosti
Foto

připojuji se k p. Macháčkovi, který glosuje otevřeně, máte mou karmu 8-o o obdiv k lidem, kteří umí přiznat a psát otevřeně o problémech ve společnosti. Tito jako studovaní, polovzdělanci mají máslo na hlavě a zřejmě není mezi námi tolik lidí - voličů co umí tyto sebe ega a figurky s obrovskou státní mocí, vytěsnit do příslušných mezí![>-]EU

6 0
možnosti
Foto

Krásně napsané, máte plný souhlas a karmu. R^

8 2
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik