Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P55a38v67e28l 23Z44e91m58a54n

26. 4. 2015 21:21

karma R^   slušně a dobře napsáno

2 0
možnosti
Foto

Mohu jenom souhlasit vzdát poctu svým padlím by mělo být morální povinností každého a pokud chtějí občané Ruskéfederace o nás vzdát poctu svým padlím a mají veškeré náležitosti vyžadovamé naším státem nemělo by tomu nic vadit.R^

1 0
možnosti

Dost často s Vámi nesouhlasím, ale tentokrát máte ode mne velkou karmu. R^

3 0
možnosti

Když mám dávat někomu povolení, měl bych vědět, co je zač. Teatrální oslava zabrání Krymu, známost s Putinem z býv. KGB atd., to nejsou ta nejlepší doporučení.

5 5
možnosti

P.S.

Zmiňovat hokejisty je blbost, na KGB jsou "ucha" a na Krym neměli čas.A za další; mezinárodní akce pod smlouvou má jiné parametry a museli bychom sem pustit třeba i Severní Koreu.

1 1
možnosti

"vítězství sovětských vojsk nad nacistickým Německem".   Fakt sovětských vojsk.

a/ "Sovětská vojska" se tehdy nazývaly hrdá Rudá armáda.

b/ Oni nezvítězili spojenci? Nepadl jediný britský, americký, československý etc. voják?

c/ Aby mohli osvobodit většinu Československa, tak pět dní zbytečně krvácela Praha a značná část Čech.

4 0
možnosti
Foto

A ono tu Prahu někdo jiný osvobodit chtěl?

2 0
možnosti

Tato skupina ruských nacionalistů se velmi angažovala při zabrání Krymu,to nevíte,nebo nechcete vědět?Proti průjezdu jsou i v Polsku,v Rakousku i Německu,to není jen nějaká Němcová z ODS.Pokud nejste schopen rozlišovat mezi provokací ruských putinovských nacionalistů a mezi účastí ruských hokejistů na oficiální akci,je to jen Váš problém.....

6 2
možnosti
Foto

Jak můžete vědět, že i ruští hokejisté nejsou putinovští nacionalisté?

Když už západní "demokracie"hlouposti nasadila korunu, tak nesmí dělat žádné výjimky!

5 2
možnosti

Pokud se budou ruští hokejisté angažovat při okupaci a krádeži výsostného území druhého státu, jsem pro ,aby je sem také nepustili. To ,že jezdí někdo na motorce, neznamená, že si před ním musíme sednout na zadek. Na svém území mají evropské státy svrchovanost o podobných akcích rozhodovat . A osoba putina a jeho činy jsou v součastnosti dost důležitým lakmusovým papírkem, abychom si sem někoho vpustili.  Osobně bych nechtěl starostu s takovými názory, jako jste VY. Ani v kroji.

5 4
možnosti

To jsem se opravdu po chuti zasmál, pane Stuchlíku. Do kroje se vskutku neoblékám proto, aby mě ten který volič volil či nevolil, ale z úplně jiných důvodů. Vyjadřuji tím sounáležitost, úctu a pokoru ke svým předkům, historii a tradicím naší obce.

V názoru, že před motorkáři netřeba sedat na zadek, se zcela shodujeme - nechme je prostě projet podobně jako tisíce jiných motorkářů, kterým žádná mediální pozornost není věnována, a hotovo. Hezký večer z Drslavic ;-)

2 0
možnosti

Jet slavit vítězství na území poraženého je obyčejná provokace a drzost. Asi stejná, jako kdyby se tým Litvínova vecpal do třinecké kabiny a chtěl tam oslavovat titul.

Podle mého je jízda Nočních vlků jenom reakcí na průjezd Dragounů z Pobaltí do Německa. Ale je tu jeden rozdíl: Dragouni jeli po spojeneckém území, kdežto noční vlci jedou po ůzemí, které Rusové považují za nepřátelské.

7 6
možnosti

je porazka hitlera porazkou dnesneho demokratickeho nemecka?

za clanok zasluzena karmaR^

3 2
možnosti
Foto

Stát do toho nemá co mluvit protože ať ten průjezd povolí, nebo ho zakáže, bude to vždy špatné rozhodnutí.   Pokud někdo nesouhlasí s touto jízdou, může si jít stoupnout s transparentem tam, kde tito motorkáři pojedou.

5 0
možnosti

Tak jste se pane starosto vypovídal, stanovil jste diagnózu pár politikům, kteří jsou v jiné partaji než vy, hrají trošku jinou ligu než vy a na trošku větší kopce hnoja než vy. A tož co s tym jako teď? Bude teď u vás v Drslavicách líp?

2 3
možnosti

V Drslavicích se žije dobře, pane Bobku :-) přijeďte se přesvědčit, srdečně Vás zvu ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik