Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...ptáte se...".... co je demokratického na tom nenechat projet republikou několik desítek ruských motorkářů."....konec citátu

..odpovídám...NIC...pokud těch pár desítek ruských motorkářů má v pořádku víza a budou dodržovat zákony této republiky....nic víc...nic méně....

6 0
možnosti
Foto

Vážený autore, plně chápu Vaše rozhořčení, které je podmíněno prostým faktem, že používáte selského rozumu. Dovolím si jen dodat, že je to ještě horší, než uvádíte. Oni se ti „kritici“ Nočních vlků v podstatě v koutku duše radují z toho, že přijedou. Pro mnohé bezduché politiky je to přímo snová příležitost jak být ideologicky proti. Ukázat se zase na veřejnosti. Já jsem tomu také rád. Se škodolibou radostí tak mohu pozorovat, jak se mnozí naši rádoby vedoucí představitelé společnosti mediálně předvádějí ve vší intelektuální nahotě. To, že bych u nich hledal stopy studu, jsem už vzdal. Pravda, přiznám, že mi to moc k smíchu nepřipadá. Je to takový velmi ubohý duševní striptýz.

17 0
možnosti
Foto

Rusá armáda toto území neosvobodila, nýbrž nahradila jednu totalitu jinou. Stalin byl spojenec Hitlera a válku rozpoutal spolu s ním. SSSR má svůj díl viny, který na rozdíl od Němců nikdy neuznal. Doporučuji selský rozum, dávkovat po větších přídělech. Jinak s průjezdem motorkářů bych souhlasil - mohli bychom jim dát z mostů najevo, co si o nich myslíme.

6 8
možnosti
Foto

A sdělte mi jméno státu, který je bez viny na Hitlerově vzestupu?

A co r. 1945 týče, tak se zkrátka žádný jiný stát nehodlal na osvobození Československa podílet. Hubertu Ripkovi odmítli podepsat Amíci i Britové dohodu o pobytu jejich vojsk na našem území.

5 2
možnosti
AV

Totalita plizive roztahuje chapadla,to je taky důvod proc jsem dal tomu z.... teda CR vale.Bylo to bolestne ale nelituju.

1 0
možnosti
Foto

Ideoví souputníci Adolfa Hitlera nevidí rádi zástupce východní mocnosti, ohrožuje to jejich transatlantické libido Rv

6 6
možnosti
PT

P78e72t31r 73T45o85m70e32k

26. 4. 2015 14:45

Hodně ubohé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 1
možnosti
Foto

Výborně, karma. ODS je u mě odkecanou stranou, i když jsem ji v Klausových dobách a i potom, ze setrvačnosti, volil.

5 2
možnosti
Foto

ODS byla vždycky z části partají bolševických hrdlořezů.

1 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno.

Karma R^

9 2
možnosti
AK

Ta paralela s ruskými hokejisty je skvěláR^ ODS, to už je dnes jen komická strana za kterou se stydí i její zakladatel.

9 1
možnosti
MK

Co se týká těch zákonných omezení tak například:

1) Není dovoleno jezdit bez helmy.

2) Není dovoleno přepravovat na motocyklu předměty o délce cca 1,5-2m (vlající vlajky).

3) Jezdí se vpravo a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti tak při pravém okraji vozovky. Z toho logicky vyplývá zákaz jízdy dvou motorek vedle sebe.

Stačí?

0 0
možnosti
Foto

To ale jsou zákazy "operativní", tedy týkající se jisté činnosti. Nikoli samotného faktu průjezdu.

A od dodržování těchto pravidel je zde dopravní policie a nikoli nějací petiční pleticháři

11 0
možnosti
DP

D80a93d47a30k 71P97e50t33r

26. 4. 2015 14:12

Autore, to máte jak před časem s konvojem. Přijel, odjel a těch zbytečných keců okolo a předvádění se. Prostě se to jen opakuje, přijedou a odjedou.

7 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik