Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle štěstí chce zkapalnitR^

0 0
možnosti
Foto

Člověk začne vše jinak vnímat když přímo jeho nebo jeho blízké jen o vlásek mine zubatá s kosou.

0 0
možnosti
Foto

To jsme celí my: Když slyšíme houkat hasiče, modlíme se, aby nejeli k nám. Možná stačila kapka empatie a k žádné tragédii nemuselo dojít. Teď děláme sbírky, všude samá psychologická péče, prachy do administrativy (šmírování a buzerace) a do speciálních jednotek (aby byly po ruce)...  Co ten šílenec udělal jiného, než že vzal osud do vlastních rukou? Nezachoval se snad podle rad, kterými tu dennodenně zavírají chytráci hlupákům hubu?

Postarej se o naši bezpečnost, pečovatelský státe!

0 0
možnosti
Foto

Možná cynické, ale pravdivé.

0 0
možnosti
AO

A95l54e54n93a 30O48u59z54k45á

27. 2. 2015 21:28

i já bych děkovala Bohu.. .a přála duším zemřelých, aby našly klid a pozůstalým, aby se s tím dokázali co nejdříve srovnat - těžko na to říct cokoli jiného...

0 0
možnosti
RM

Děkuji za krásnou reakci. Přeji vše dobré :-)

0 0
možnosti

škoda jen, že Pán Bůh zachránil jen Vašeho syna, a na ostatní mu zřejmě nezbyl čas, či co mohlo být příčinou takového opomenutí

0 0
možnosti
JB

J55a71n 90B62u58r34i42a76n

27. 2. 2015 9:57

Pane Šestáku, i když v Boha nejspíš nevěříte, přesto mu vyčítáte, že nezasáhl a nezachránil všechny.

Na to Vám mohu jenom říct, že člověk není loutkou a má svoji svobodnou vůli. A jestliže se člověk ve své svobodné vůli rozhodne vraždit, tak vraždí. Prostě to tak je.

1 0
možnosti
LN

..dejte si i třetího a..čtvrtého....

9 0
možnosti
PBR

Zdravím starosto. Tak tohle není na dva panáky, ale na celou flanděru. Štěstí v neštěstí. Rád bych napsal ještě něco povzbudivého, ale vzhledem k tomu jak to vše dopadlo a kolik rodin dnes je nešťastných, nevím co psát. Tak snad jen, čest jejich památce a jejich pozůstalým upřímnou soustrast.

11 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik